OVER BACKOFFICE-UITBESTEDEN.NL

Wie zijn wij?

Backoffice-uitbesteden.nl is hét bedrijf in de backoffice branche met oog voor kwaliteit, korte lijnen en scherpe tarieven. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Opgericht in 2018 vanuit de wens om ons volledig te kunnen richten op te doen waar we goed in zijn. Namelijk het verzorgen van de gehele backoffice voor onze klanten. Dit zodat zij minimale werkgeversrisico’s hebben en maximaal kunnen profiteren van het gemak, kennis en expertise van onze
HR-experts.

Wij kunnen elke intermediair, uitzendondernemer, uitzender, detacheerder en/of werkgever van of bij een uitzendbureau en/of detacheringsbureau in Nederland een passende WAADI en WAB-proofed backoffice tegen een scherp all-in tarief aanbieden. Vraag daarom nu een adviesgesprek of offerte met meer informatie over waarom het uitbesteden van uw backoffice bij ons interessant voor u is of kan zijn.

Backoffice-uitbesteden.nl is een website van de besloten vennootschap Optimaal Media B.V., kantoorhoudende te Apeldoorn aan Boogschutterstraat 1, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 65284798.

Wilt u feedback geven, klant worden of heeft u een andere opmerking en/of suggestie?

Wilt u feedback geven, klant worden of heeft u een andere opmerking en/of suggestie?

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten