TARIEVEN BACKOFFICE UITZENDBUREAU UITBESTEDEN

Tarieven voor het uitbesteden van de backoffice van uw uitzendbureau?

Wat betreft de tarieven voor het uitbesteden van de backoffice van een uitzendbureau in Nederland.
Zijn deze in eerste instantie bij een backofficebedrijf vaak afhankelijk van verschillende factoren. Zoals het pakket, risico’s en aantal medewerkers van een uitzendbureau. Over het algemeen kunnen de kosten bij backofficebedrijven variëren van enkele honderden tot duizenden euro's per maand. Dit is met name afhankelijk van de behoeften en wensen van een uitzendondernemer of intermediair en zijn of haar uitzendbureau.

Wat kost het uitbesteden van de backoffice van een uitzendbureau?

Nog steeds zijn er veel uitzendondernemers en intermediairs in Nederland die denken dat het uitbesteden van de backoffice van hun uitzendbureau duurder is dan het in eigen beheer te doen.

Wij merken echter bij onze klanten en prospects dat dit in de realiteit vaak dus niet het geval is. De exacte kosten in hun kostprijsberekening, nog los van de financiële en werkgeversrisico’s, van bijvoorbeeld uren en opleiding van eigen medewerkers, huur kantoorruimte, kennis van Cao's, wet en regelgeving, software aanschaf, licenties en onderhoud, verzuimbegeleiding, voorfinanciering, debiteurenbeheer, etc. zijn namelijk vaak bij hen niet exact bekend. Waardoor deze gedachte dus kan ontstaat.

Doordat wij altijd all-in transparante backoffice tarieven, dus inclusief alle kosten en risico's, hanteren. Weet u op twee cijfers achter de komma wat uw backoffice kostprijs bij ons is. Zoals u ongetwijfeld zult weten. Is namelijk niets zo gevaarlijk voor een uitzender, uitzendondernemer of intermediair om achteraf of halverwege met tegenvallende personeelskosten te worden geconfronteerd! 

Kostprijs backoffice uitzendbureau uitbesteden

De kostprijsfactor bij het uitbesteden van de backoffice van uw uitzendbureau bestaat bij u maar ook bij ons uit de werkelijke kosten (op basis van de ABU of NBBU-cao). Plus toeslagen die afhankelijk zijn van de diensten, die u van ons wilt afnemen en onze marge. Wilt u als uitzender of intermediair de backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden en gaat u backofficebedrijven met elkaar vergelijken. Let u dan altijd goed op het volgende. Wat zit er wel. Maar vaak nog belangrijker, wat zit er niet in een backoffice tarief inbegrepen! Ook hier geldt namelijk: “Goedkoop is vaak duurkoop!”

De backoffice van uw uitzendbureau in eigen beheer doen

Wist u dat u als uitzendondernemer of intermediair met de backoffice van uw uitzendbureau in eigen beheer in Nederland. Gedurende het jaar met wel bijna 20 verschillende instanties, organisaties, bedrijven, adviseurs of leveranciers te maken heeft/krijgt. 

O.a. a. softwareleverancier personeels- en salarisadministratiesysteem, b. softwareleverancier urenregistratie en/of verwerkingssysteem, c. accountant, d. loonadministratie, e. HR-advies op gebied van o.a. CAO en arbeidsvoorwaarden, CAO en wet en regelgevingswijzigingen, contractbeheer, beloningsvoorwaarden en kostenregelingen, f. Belastingdienst, g. pensioenfonds, h. Arbodienst, i. Anw-hiaatverzekering, WIA-verzekering, ziekengeldverzekering en overige verzekeringen, j. arbeidsjurist (up-to-date uitzendovereenkomsten en juridische bijstand arbeidsconflicten),
k. leverancier verzuimmanagementpakket, l. casemanagers, m. mediator, n. brancheverenigingen, o. opleidingen,
p. subsidies, q. UWV, r. WAADI en WAB, s. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) …. en bij onze unieke backoffice dienstverlening maar met 1!!

Als u daarom nu aan ons de backoffice van uw uitzendbureau uitbesteedt. Heeft u per direct uw all-in kostprijs 24/7 van iedere uitzendkracht in welke fase en/of CAO inzichtelijk. Zoals al eerder door ons is gezegd en geschreven. Is namelijk niets zo gevaarlijk voor een uitzendondernemer of intermediair om achteraf of halverwege met tegenvallende personeelskosten te worden geconfronteerd!

Tarieven backoffice uitzendbureau uitbesteden

Als u nu op internet naar tarieven voor het uitbesteden van de backoffice van uw uitzendbureau in Nederland gaat zoeken. Zult u tarieven variërend van 1.60 tot bijvoorbeeld 1.79 aantreffen. Is 1.60 dan goedkoop
en 1.79 duur? Belangrijker zijn echter hierbij de volgende twee vragen.

Welke exacte werkzaamheden worden hiervoor gedaan en welke financiële en/of werkgeversrisico’s worden van u overgenomen?

Een all-in tarief voor het uitbesteden van de backoffice van uw uitzendbureau is namelijk altijd maatwerk. Een rekentool op internet geeft u dan geen volledig antwoord op al uw vragen. 

Backoffice tarieven zijn namelijk onder andere afhankelijk van de contractvormen, pensioenen, betalingsvoorwaarden, type verloning, fasen telling, grootte debiteurenportefeuille, inclusief of exclusief ziekte, verzuimbegeleiding en/of verlof, juridische bijstand, etc.

Wij werken echter altijd met all-in transparante backoffice tarieven, dus inclusief alle werkzaamheden, kosten en risico's. Deze tarieven bespreken wij graag altijd met u in een persoonlijk gesprek. U kunt deze dan vervolgens zelf nog eens rustig in onze overeenkomsten en algemene voorwaarden teruglezen en/of met uw accountant of jurist bespreken en/of narekenen. Kortom, bij ons geldt altijd 100% ontzorging tegen transparante all-in tarieven!

Meer informatie

Vraag nu snel een adviesgesprek over de tarieven van het uitbesteden van de backoffice van uw uitzendbureau bij ons aan. Dit zodat u als uitzendondernemer of intermediair ook het gemak en zekerheid van onze unieke backoffice dienstverlening voor uw uitzendbureau kunt gaan ervaren!

Bij wie kunt u ook de backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden

De volgende backofficebedrijven kunnen u net als ons ook alles over de tarieven en kosten van het uitbesteden van de backoffice van uw uitzendbureau in Nederland vertellen. Zij verzorgen immers niet voor niets gezamenlijk de backoffices van enkele 1.000en uitzendbureaus door heel Nederland in verschillende branches.

Backofficebedrijven in Nederland

Tentoo, WePayPeople, Please Payroll en Driessen HRM, Direct Payrolling & Staffing, One People Services, Backoffice Bureau, Flexhub, Payroffice. Pay for People, PRO HRM, EasyWorx, All About Flex, Backofficeuitzendbureau.net, Florys, Recruitment Backoffice, Comfort, Flexsupport, Backofficer.nl, Flexpedia. Backofficer, People 2.0, Jex, Flexsupport, Bliq Services. De Online Vos, Anderz for flex. Payingit, Haan Personeelsdiensten. GJ Personeelsdiensten, Backofficeuitzendbureauuitbesteden.com, So Toff, HSU, Please, Backofficeuitbesteden.nl, Backofficepayroll.info. Driessen, Persoonality, NestrX, Ned Personeel. Nedflex, Repay, Goodweek, PIM intermediair Arsenaal backoffice. All About, HYTY Personeelsdiensten, Backofficeintermediair.com. Deze genoemde backofficebedrijven bieden vaak verschillende backoffice pakketten aan. Variërend van basisadministratie tot meer uitgebreide diensten, zoals payroll.

Meer informatie over waarom de backoffice van uw uitzendbureau uit te besteden

Vraag nu direct een adviesgesprek of offerte met meer informatie over waarom, dus los van de tarieven en kosten, het uitbesteden van de backoffice van uw uitzendbureau bij ons interessant voor u is of kan zijn. 

U ontvangt deze offerte dan boordevol informatie over hoe onze unieke backoffice dienstverlening voor uw uitzendbureau in Nederland precies werkt. Maar ook met uitleg over wat de voordelen, naast de kosten en tarieven, van onze unieke backoffice dienstverlening voor u, uw backoffice, uitzendbureau, uitzendkrachten, medewerkers en/of opdrachtgevers, CAO, branche en/of sector zullen zijn.

Over ons

Wij kunnen elke uitzender, uitzendondernemer, intermediair en/of werkgever van of bij een uitzendbureau in Nederland een passende WAADI en WAB-proofed backoffice tegen scherpe all-in tarieven, inclusief alle kosten, aanbieden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Alles toestaan” te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten

.